Rafting Unom - Rafting centar Beograd
Odmorimo se

AKTIVNO

office@raftingcentar.rs

063-39-16-39

Rafting Unom

Pogledajte program našeg putovanja u NP Una i raftinga 

 

Rafting je spuštanje po manje ili više divljim rekama u gumenom čamcu koji se naziva raft. Rafting Unom je avantura i pravi doživljaj. Rafting izleti su pogodni za svakoga i nije potrebno prethodno znanje i iskustvo veslanja.Rafting vodiči su iskusni kajakaši-skiperi, vrsni poznavaoci divljih voda, a naročito reke Une. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživeti lepotu reke i njenih kanjona. Reka Una je jedna od najlepših i najčistijih reka sveta. Netaknuta priroda doline reke Une i njeni smaragdnozeleni brzaci čekaju na Vas.

 

Rafting Unom – rafting etapa Štrbački buk-Lohovo

Rafting Unom-rafting etapa Štrbački Buk – Lohovo je najzanimljiviji i najatraktivniji deo reke Une (cela etapa se vozi kroz Nacionalni park Una). Ovu etapu raftinga Unom odlikuje puno adrenalina i prelepa priroda.
Dužina staze 15 km, trajanje vožnje cca.4 sata (s pauzom i zavisno od vodostaja), ukupno vreme cca. 5 sati, težina vode 4-5°, 3-4°, 2-3°.
Ova deonica se ne preporučuje mlađima od 14 godina.

>Rafting Unom – rafting etapa Kostela – (Luka) Grmuša

Rafting etapu Kostela – (Luka) Grmuša čini rafting kroz zanimljiv i atraktivan deo reke Une Karakteristike ove rafting etape primerene su za početnike. Ukupna dužina etape je 13 km, trajanje vožnje cca. 2,5-3 sata (s pauzom i zavisno od vodostaja), ukupno vreme cca. 4,5 sati, težina vode 2-3°.
Ova rafting etapa je idealna za avanturističko putovanje sa decom. Pogodna je za porodične izlete, a brzaci i manji slapovi pružaju odgovarajući osećaj avanture.

>Rafting Unom – rafting etapa Kostela – Bosanska Krupa

Rafting etapa Kostela – Bos. Krupa odvija se u donjem delu toka reke Une, interesantna, lagana i atraktivna zabava u netaknutoj prirodi.
Ukupna dužina etape je 24 km, trajanje vožnje cca. 5 sati (s pauzom i zavisno od vodostaja), ukupno vrijeme cca. 6 sati. Težina vode 2-3°.